Skip to content

Drift av elbilladere i borettslag og sameie

Movel drifter ladeanlegg for biler i borettslag og sameier. Det betyr at vi håndterer rettferdig fakturering og gir support til beboere. Det fjerner stress for styremedlemmene og gjør hverdagen enkel for beboere. Movel selger strøm til spotpris fra Nord Pool + 0,- øre!

Tenger dere våre tjenester?

Movel drifter elbilladere

Uavhengig ladeoperatør

Movel er en uavhengig ladeoperatør, uten tilknytninger til kraftproduksjon, strømselskaper eller produsenter av ladebokser. 

Movel kan drifte ladebokser fra en rekke anerkjente produsenter, med både åpne (OCPP) og låste (proprietære) protokoller. Ladestasjoner som kommuniserer på den åpne protokollen (OCPP) gir boligselskapet mest frihet og forutsigbarhet. Ladestasjoner som har en proprietær programvare, låser derimot kunden til produsenten av ladeboksen hvilket også kan skape begrensninger for ladeoperatører som Movel

Ingen påslag på elbillading

Movel drifter anlegget uten påslag på strømmen og bruker betaler for faktisk forbruk av kWh. Ettersom vi ikke har bindinger til kraftproduksjon eller strømsalg, kan vi fritt velge hvor vi kjøper strøm. Vi søker derfor hele tiden den beste og billigste strømavtalen for våre kunder.

Movel kjøper strøm som grossist, det vil si at strømmen kjøpes av en megler, ikke av et strømselskap som selger strøm til forbrukermarkedet. Dette gir en rettferdig og transparent modell. 

Forutsigbar lading av elbilen

Forutsigbar lading av elbil er avgjørende for den enkelte elbileier. For våre kunder skal det derfor være enkelt å lade og enkelt å kontakte Movel.

Vår support-telefon (M: 475 04 041) er åpen 7 dager i uken om det skulle være noe.

Movel tar ansvaret, slik at styret i boligselskapet skal slippe merarbeid. Jo mindre kontakt vi har med styret, desto bedre synes vi. 

 

FAQ om Movel sine tjenester:

Hva koster Movels drift?

Hva er inkludert i Movels drift av ladeanlegget?

Hvor mye kan jeg forvente å bli fakturert?