Skip to content

Installatører og partnere

Ladeanlegg for næring

Movel har etablert seg som en forutsigbar og pålitelig leverandør av tjenester knyttet drift av ladeanlegg for biler, og derfor har blant andre  OBOS og DNB Autolease valgt Movel som en foretrukket leverandør. Vår suksess er bygget på to viktige prinsipper, solid leveranse og fornøyde kunder.

Movels innsats for å sikre en solid leveranse innebærer blant annet at installatører og andre samarbeidspartnere i hele Norge opplever at Movel er enkle å samarbeide med. 

Vi anstrenger oss for å sikre at våre kunder er fornøyde, blant annet ved at vi selger strøm til gjennomsnittlig spotpris + 0,- øre i påslag og har en supporttelefon der kundene får hjelp om de trenger det. Movels gode omdømme smitter over på våre installatører og samarbeidspartnere.

Movels medarbeidere er både nerder og generalister. Vi har bred og variert bakgrunn som gir oss overblikk. Samtidig har vi betydelig kompetanse på lading av biler og hva fremtiden vil bringe.

Vi liker å bli utfordret! Prøv oss!

Movel næringsliv

Ønsker du å samarbeide?

Er du en installatør eller boligutvikler som trenger en ladeoperatør til å drifte ladeanlegg, ta kontakt!

"Vårt samarbeid med Movel AS startet i 2017, og har siden vært en positiv partner innen ladeanlegg. Samarbeidet viser at de hele tiden leter etter gode løsninger og søker god kompetanseutvikling, slik at kundene våre får det produktet de trenger."

Movel omtale kunde

Åge Haakonsen
Akershus Elektro AS

Movel næringslivjpg