Skip to content

Enklere, bedre og rettferdig fordeling av strøm

Vårt oppdrag er å gi deg ladeløsninger bygget for fremtiden.

Movel er en uavhengig ladeoperatør, uten tilknytninger til kraftproduksjon, strømselskaper eller produsenter av ladebokser. Dermed sammenfaller våre interesser med våre kunders interesser. 

Vårt fokus er rettferdig fordeling av kostnader og fornøyde kunder. Vi selger strøm til gjennomsnittlig spotpris + 0,- øre i påslag så våre kunder vet hva de betaler for.

Vi mener at det er boligselskapet som skal eie ladeinfrastrukturen i bygget, For boligselskapet og beboerne er dette økonomisk fordelaktig, samtidig som det gir større frihet til å velge gode leverandører.

‍Movel ble etablert i 2016 og har siden da opparbeidet betydelig kompetanse på smart og kostnadseffektiv lading av biler i boligselskaper og næringsbygg. Derfor har blant annet OBOS valgt Movel som en foretrukket partner.

Vil du vite mer? Eller få et tilbud?

Gründerne bak Movel

Grunnleggerne Per, Ole og Gunnar så at tiden var inne for en revolusjon innen mobilitet. Med troen på at fremtiden er elektrisk startet de Movel. Siden starten har Movel fokusert på å sette kunden foran teknologien, og skape den beste brukeropplevelsen.

Movels medarbeidere er både nerder og generalister. Vi har en bred og variert bakgrunn som gir oss overblikk, samtidig har vi betydelig kompetanse på lading av ladbare biler og hva fremtiden vil bringe.

Vi liker å bli utfordret. Prøv oss!

Profilikon

Per Th. Magnor

CEO

Profilikon

Ole Hundstuen

Project Manager

Profilikon

Gunnar Alberg

Rådgiver

Profilikon

Terje Svendsen

Rådgiver

Profilikon

Anca Nechifor

Administrativ leder

Profilikon

Kuan Yang

Data- og systemanalytiker

Profilikon

Hege Schonhowd

Kundekonsulent

Profilikon

Tord Nerland

Prosjektleder - Elektro