Installasjon av elbillading i borettslag og sameie

Movel samarbeider med autoriserte installatører over hele Norge. Vi og våre partnere sørger for at boligselskapet får et ladeanlegg som dekker alle p-plassene, har stabilt internett og fremtidsrettet ladeteknologi. 

Vi mener at det er boligselskapet som skal eie ladeinfrastrukturen, ikke ladeoperatøren. Det er økonomisk fordelaktig for boligselskapet og det gir boligselskapet frihet til å bytte ladeoperatør.

Installasjon av ladeanlegg

Etter at du har fylt ut skjemaet tar vi kontakt og kobler ditt boligselskap med en av Movels dyktige samarbeidspartnere. Movel samarbeider tett med erfarne installatører over hele Norge.

Videre blir du fulgt opp med tidspunkt for befaring. Befaringen gir oss og installatør oversikt over behov og løsninger. Etter befaringen får du pris på installasjon av ladeanlegg tilpasset ditt boligselskapets behov. Vi svarer på alle spørsmålene rundt installasjon og videre drift.

Administrasjon av ladeanlegg

Når ladeanlegget er ferdig installert, drifter Movel ladeanlegget i form av support og fakturering. 

Dette nettstedet lagrer informasjonskapsler på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å samle informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet vårt og lar oss huske deg. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre og tilpasse søkeopplevelsen din og for analyser og beregninger om våre besøkende både på dette nettstedet og andre medier. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernpolicy