Ladeanlegg til borettslag og sameier

Vi gir deg en ladeløsning som er skreddersydd etter fellesskapets unike behov og ønsker.
Styret i boligselskapet skal slippe mest mulig arbeid og ansvar med lading.
Movel tar ansvaret, og beboere kan enkelt kontakte oss for spørsmål.

Vi er eksperter på ladeanlegg for elbiler i borettslag og sameier og sørger for rettferdig fakturering og god support til alle beboere. Movel fjerner stress for styremedlemmene og gjør hverdagen enkel for beboerne. 

  • Enkel lading for beboere
  • Minimalt arbeid for styret
  • Rettferdig fordeling av kostnader

Når boligselskapet har avtale med Movel får beboerne tilgang til ladeanlegget til en fast månedlig pris. Ladekundene betaler kun for sitt eget strømforbruk og Movel håndterer strømstøtten.

Movel samarbeider med autoriserte installatører over hele Norge. Vi og våre partnere bidrar til at boligselskapet får et riktig dimensjonert og fremtidsrettet ladeanlegg.

Lad batteriene - vi tar oss av resten

Har du spørsmål om installasjon eller support og fakturering? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Movel fakturerer den enkelte ladekunde for det faktiske forbruket av kWh og nettleie, i tillegg til et fast månedsbeløp for Movels tjenester. Våre tjenester er upåvirket av hvor mye strøm den enkelte ladekunde bruker. Movels faste pris er derfor rettferdig og i tråd med lovverket for borettslag og sameier.

Movel sparer styret i boligselskapet for bekymringer og arbeid. Om det oppstår problemer eller spørsmål, kan beboer ringe til Movels supporttelefon og ikke til styret. Movel kan besørge oppdatering av programvaren i ladestasjonene og bistå ved etterinstallasjoner. Movel foretar månedlig avregning og fakturering av strømforbruk.

I de anleggene der Movel tar over strømabonnementet, leverer vi strøm til svært konkurransedyktige priser. Strømprisen for den enkelte ladekunde baserer seg på en gjennomsnittspris i faktureringsperioden fra strømleverandør. Det vil si at de som lader når prisene er lave, trekker gjennomsnittsprisen ned. Mens de som lader når prisene er høye trekker snittet opp.

Smart lading i et boligselskap betyr at ladeoperatøren Movel kan fakturere den enkelte beboer for det faktiske forbruket. Det betyr også at den tilgjengelige effekten (strømmen) i anlegget fordeles solidarisk mellom de som lader. Styring av strømmen på denne måten kalles laststyring, og innebærer at det er behov for mindre strøm og at utnyttelsen av strømmen blir mer effektiv. Vi skiller mellom aktiv laststyring og dynamisk laststyring.

Klikk her for å kontakte Movel.