Vårt oppdrag er å gi deg ladeløsninger bygget for fremtiden

Movel er en av Norges ledende ladeoperatører og den største uten tilknytning eller bindinger til strømselskaper eller produsenter av ladebokser. Våre interesser sammenfaller med kundenes. 

Vi mener at det er boligselskapet som skal eie ladeinfrastrukturen i bygget. For boligselskapet og beboerne er dette økonomisk fordelaktig, samtidig som det gir større frihet til å velge gode leverandører.

‍Movel ble etablert i 2016 og har siden opparbeidet betydelig kompetanse på smart og kostnadseffektiv lading av biler i boligselskaper og næringsbygg. Derfor har blant annet OBOS valgt Movel som en foretrukket partner.

Gründerne bak Movel

Grunnleggerne Per, Ole og Gunnar så at tiden var inne for en revolusjon innen mobilitet. Med troen på at fremtiden er elektrisk startet de Movel. Siden starten har Movel fokusert på å sette kunden foran teknologien, og skape den beste brukeropplevelsen.

Movels medarbeidere er både nerder og generalister. Vi har en bred og variert bakgrunn som gir oss overblikk, samtidig har vi betydelig kompetanse på lading av ladbare biler og hva fremtiden vil bringe.

Vi liker å bli utfordret. Prøv oss!

Per Th. Magnor

CEO

Ole Hundstuen

COO

Gunnar Alberg

Controller

Anca Nechifor

Administrativ leder

Hege Schonhowd

Kundekonsulent

Andreas Jakobsen

Support

Kuan Yang

CTO

Xu Zhao

Webutvikler og systemingeniør

Tord Nerland

Prosjektleder - Elektro

Øyvind Reinertsen

Salgsansvarlig

Petter Aagesen

Salgsmedarbeider

Terje Svendsen

Rådgiver

Jeanett Pettersen

Markedføringsansvarlig

Karen K. Fjeld

Markedskoordinator

Thomas Bichard-Bréaud

CFO

Fredric Lilland

CFO

Kseniia Ilnytska

Controller

Lukas Magnor

Kundekonsulent

Magnus Øhrn

Kundekonsulent

Dette nettstedet lagrer informasjonskapsler på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å samle informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet vårt og lar oss huske deg. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre og tilpasse søkeopplevelsen din og for analyser og beregninger om våre besøkende både på dette nettstedet og andre medier. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernpolicy