Support og fakturering av elbilladere i borettslag og sameie

Movel tilbyr fakturering og support av ladeanlegg for biler i borettslag og sameier, med rettferdig kostnadsfordeling og strømstøtte til beboere. Dette letter stresset for styret og gjør livet enklere for beboere. 

Kontakt oss i dag for å lære mer.

Trenger dere våre tjenester?

Den uavhengige ladeoperatøren

Movel er en uavhengig og teknologinøytral ladeoperatør, uten tilknytninger til strømselskaper, installatører eller produsenter av ladebokser. 

Movel kan drifte ladebokser fra en rekke anerkjente produsenter, med både åpne (OCPP) og låste (proprietære) protokoller. Ladestasjoner som kommuniserer på den åpne protokollen (OCPP) gir boligselskapet mest frihet og forutsigbarhet. Ladestasjoner som har en proprietær programvare, låser derimot kunden til produsenten av ladeboksen hvilket også kan skape begrensninger for ladeoperatører som Movel.

Ingen påslag på elbillading

Ladekundene kjøper strøm til Movels innkjøpspris, ingen påslag og bruker betaler for faktisk forbruk av kWh. Ettersom vi ikke har bindinger til strømselskaper, står vi fritt til å velge hvor vi kjøper strøm. Vi søker derfor hele tiden den beste og billigste strømavtalen for våre kunder.

Movel kjøper strøm som grossist, ikke av et tradisjonelt strømselskap som selger strøm til forbrukermarkedet. Dette gir lavere innkjøpspris. 

Forutsigbar lading av elbilen

Forutsigbar lading av elbil er avgjørende for den enkelte elbileier. For våre kunder skal det derfor være enkelt å lade og enkelt å kontakte Movel.

Vår support-telefon (M: 47 50 40 41) er åpen 7 dager i uken om det skulle være noe.

Movel tar ansvaret, slik at styret i boligselskapet skal slippe merarbeid. Jo mindre kontakt vi har med styret, desto bedre synes både styret og vi i Movel. 

Ladebokser vi kan håndtere:

Movel drifter de fleste ladebokser, blant andre Schneider, ABB, Etrel, Ensto, Defa, Alfen, Garo, Zaptec, Easee, CTEK, Keba, Elinta, Vestel, LektriCo, Wallbox, Joint, Compleo, Charge Amps, Kempower, Alpitronic, Tritium, IES EV, Delta.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om deres ladeboks.