OM OSS

Vi prosjekterer, installerer og drifter ladeanlegg for ladbare biler. Det betyr sikker og enkel lading hver dag.

Movel er en uavhengig ladeoperatør i et marked dominert av de store kraftprodusentene. Vårt fokus er forutsigbar lading, rettferdig betaling og fornøyde kunder. Våre priser er transparente og vi tar ikke påslag på strømmen ut mot kunde. Våre kunder vet derfor hva de betaler for.

Vi mener boligselskapet skal eie ladeinfrastrukturen i bygget, ikke ladeoperatøren. Det er økonomisk fordelaktig for boligselskapet og det gir boligselskapet større frihet.

Med våre ansattes til sammen 15 års erfaring innen lademarkedet for elbiler, vet vi hva som er viktig for at ladeanlegget skal være skalerbart og samtidig billig i drift.

Grunnleggerne Per og Ole møtte hverandre tilfeldigvis i samme kontorfellesskap. De så begge at tiden var inne for en revolusjon innen mobilitet. Med troen på at fremtiden er elektrisk startet de Movel. Siden starten har Movel fokusert på å sette kunden foran teknologien, og skape den beste brukeropplevelsen.

I dag er Movels medarbeidere både nerder og generalister. Vi har en bred og variert bakgrunn som gir oss overblikk, samtidig har vi betydelig kompetanse på lading av ladbare biler og hva fremtiden vil bringe.

Vi liker å bli utfordret. Prøv oss!

BESTILL GRATIS BEFARING

Hvem vi er

Team

Per Th. Magnor

Daglig leder

M: +47 911 55 000

Ole Hundstuen

Prosjektleder

M: +47 902 53 363

Gunnar Alberg

Rådgiver

M: +47 915 76 762

Terje Svendsen

Rådgiver

M: +47 917 13 940

Anca Nechifor

Administrativ leder

M: +47 455 70 220

Kuan Yang

Data- og systemanalytiker

M: +47 465 40 081

HVA KUNDENE SIER OM OSS

KUNDER

"

Åsmund Gulliksen

Styreleder
Freidigtunet borettslag

"Vi er meget godt fornøyd med resultatet. Vi har fått lagt infrastruktur til alle parkeringsplassen til 41 boenheter, der 21 er i garasje og 20 i carport.
Movel har vært enestående i planlegging, leveranse, informasjon og drifter nå anlegget.
Takk for flott samarbeid."

"

ARE SOLBERG

Styret

"Eksepsjonell oppfølging og serviceinnstilling. Movel får til løsninger der andre møter veggen. Inntrykket er at Movel har virkelig dedikerte og engasjerte medarbeidere som har et personlig forhold til det de driver med."

"

TOR MIDTSKOG

Styret i Etterstad Sør

"Utrolig kundebehandling og gjennomføring.
Enkle intuitive stolper som lyser i mørketSeriøse, kreative og løsningsoriente med kundens behov i fokus.Var der til rett tid i motsetning til flere andre, og ferdig på dagen for fristen.Anbefales på det varmeste og vil bruke dem som samarbeidspartner videre."

"

Mette Mørken

Styret

"Tusen takk til Per for hyggelig samtale og veldig gode råd i forhold til installasjon av Elbil-lader i et sameie. Kunnskapsrik og objektiv. Kommer helt sikkert til å benytte meg av Movel videre og anbefaler de på det sterkeste. God informasjon uten salgspress."

BESTILL GRATIS BEFARING

BEFARING

Si gjerne litt om antall p-plasser, garasjeanlegg og hva dere har av ideér
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.