Hvordan styre ladingen?

Den enkleste måten å holde kontroll på ladingen er å benytte bilens egen app. De fleste apper gir adgang til å starte og stoppe ladingen etter behov samt informasjon om batteriets status og strømforbruk. Du kan ikke styre lading via brukerprofilen Min Side.

Hjelpet denne artikkelen?

Dette nettstedet lagrer informasjonskapsler på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å samle informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet vårt og lar oss huske deg. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre og tilpasse søkeopplevelsen din og for analyser og beregninger om våre besøkende både på dette nettstedet og andre medier. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernpolicy