Ladeboksen/-uttaket lyser ikke

Dersom ladeboksen, eller ladeuttaket ditt ikke lyser, kan det være et tegn på at den ikke får strøm. Oftest betyr det at sikringen har gått. Ta en kikk på andre ladebokser i ditt anlegg.

 

  • Dersom ingen lyser, har sikring for anlegget gått. Om det er en teknisk kontaktperson i styret, ta kontakt med vedkommende, som bør vite hvor hovedsikringen sitter.
  • Dersom din ladestasjon er den eneste som ikke lyser, har trolig sikring i din ladeboks slått ut. Ta kontakt med Movel så vil vi kontakte elektriker dersom dere har en serviceavtale, eller tilby utrykning dersom det ikke foreligger en serviceavtale.
Hjelpet denne artikkelen?

Dette nettstedet lagrer informasjonskapsler på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å samle informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet vårt og lar oss huske deg. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre og tilpasse søkeopplevelsen din og for analyser og beregninger om våre besøkende både på dette nettstedet og andre medier. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker, se vår personvernpolicy