Ladeboksen/-uttaket lyser rødt?

Rødt lys kan bety:

 • Bruk av uregistrert ladebrikke
  Hvis rødt lys dukker opp rett etter ladebrikke er presentert, kan det bety at din brikke ikke er registrert i våre systemer. Har du ikke registrert brikken, kan du gjøre dette ved å sende brikkens id i en epost til post@movel.no. Oppgi samtidig ditt kundenummer og/eller informasjon om p-plass og borettslag/sameie.
 • Kabellås
  Hvis rødt lys oppstår når lading skal starte, kan dette skyldes at ladeledning ikke låses riktig i ladeboksen. Sjekk derfor først kabellåsen. Feil eller problemer med den mekaniske låsen i kontakten på boksen oppstår oftest når pluggen (kabel) føres inn skjevt i kontakten, ikke presses godt nok inn, eller presses for hardt inn. Det kan også skyldes at noe blokkerer pluggen fra å komme helt inn i kontakten. Sjekk at det ikke finnes noe fysisk som kan forhindre kontakt, f.eks. småstein, gummiring eller lignende. Dersom det fremdeles ikke fungerer kan du gjerne ta et bilde av kontakt og plugg og sende i en e-post til Movel på post@movel.no.
 • Periodisk oppdatering
  Skyldes det røde lyset en periodisk oppdatering, vil laderen fungere igjen så snart oppdateringen er gjennomført.
 • Andre årsaker
  Det kan også være andre årsaker til at ladestasjonen lyser rødt. Ta kontakt med oss i Movel, så vil vi undersøke nærmere.
Hjelpet denne artikkelen?